08 December 2009

BORINK DEYH....

Hallo2....erm,,ptg nie rase cm borink gilers............aku tk tahu nk wt aper....biase aku tertonggok kat facebook or myspace,,erm,,tp ptg ni ase cm borink lak...aku intai kat sane cm sepi jer tkde owg lorh,,smuew titow agaknyew kowt....lgpun internet slow cm tenuk nk betelur jer.......wakaka=D,,tp dlm slow2 internet nie pon aku sempat gak mengdownload video2 cerita KAU DAN AKU..aku donwnload dr ep6p1-ep7p5,,abz smuew..cz smlm aku dh donload ep1p1-ep5p5,,ariney smbg donload laa..hehehe...aku obses lak dgn cerite nie,,hehee,,kalo leh naty aku nk donload cerite ni pai last epi ...ngehehe...erm,,naty kalo aku rajen aku upload laa semua video2 kau dn aku tu kt blog ni ea.....n plus aku komen full lg,,aritu aku komen utk epi 1 jer,,skg dh epi7,,lme giler aku tk komen utk cerite tu kn...=P,,sorry...hihi,,okeyla2,,aku jnji naty aku ajen aku post komen k,,smlm dh try post,,tp tenet cm cikai hantu(eh ayat ape tu)=P,,so post aku error,,penat aku membebel skali nk post,,internet explorer blablabla..saket haty aku...hurh...sabo jerlaa... tu saje untuk ptg ini,,hehe..sampai jmpe di lain posting k...^_^

25 October 2009

Menghilang

Hai kawan2 semua... Sorry sangat2 dh lama tak update blog ni.....nak kata busy taklah sgt..hehe..cuma tak tahu laa nk update apa...huhuhu.... Malam ni baru teringat nk update....tapi nk cerita apa erk?? :P ... Erm dh lma tak update blog makin bayk benda yg terjadi...suke ade..duka pon ade.....posting ni juz nk says sorry jer kt korg semua....hehehe....jap lagi nk update something ....tguu yerr.....:)

08 September 2009

MAJLIS MARHABAN DAN RUMAH TERBUKA AKIM AF7

ELLE MEWAKILI SELURUH GAFIMMERS UNTUK MENJEMPUT ANDA SEMUA KE MAJLIS MARHABAN DAN RUMAH TERBUKA AKIM AF7
JEMPUTAN INI TELAH DI BUAT OLEH ALONG AKIM SENDIRI..
DIBAWAH ADA TERTERA TARIKH TEMPAT DAN MASA UNTUK MAJLIS TERSEBUT.
(Dipetik dari Blog Rasmi Akim AF7;)
''Salam ramadhan dan selamat pagi kepada semua gafimmers…Sedar tak sedar kita telah pun berada lebih kurang separuh daripada bulan Ramadhan…Cepatkan masa berlalu…Along nak singgah sebentar untuk mencuri perhatian semua gafimmers berkenaan suatu Majlis Rumah Terbuka yang julung kali diadakan khusus untuk gafimmers yang selama ini banyak menyokong akim…Majlis ini tidaklah seberapa jika dibandingkan sokongan yang gafimmers dedikasikan kepada akim…Along mewakili akim & keluarga dengan rasa rendah diri ingin menjemput semua gafimmers ke Majlis Rumah Terbuka Akim yang akan diadakan seperti butiran yang berikut:''
-MAJLIS MARHABAN & RUMAH TERBUKA AKIM AF7
YBHG DATUK/TUAN/PUAN/ENCIK COMMITTEE MEMBERS & GAFIMMERS
DENGAN SEGALA HORMATNYA, DIJEMPUT BERSAMA-SAMA KE MAJLIS TERSEBUT YANG AKAN DIADAKAN PADA
TARIKH: 22 SEPTEMBER 2009
MASA: 2.00 PTG - 7.00 PTG
TEMPAT: 42 JALAN FLORA 1/8, TAMAN PULAI FLORA, 81300 SKUDAI, JOHOR BAHRU
SEMOGA PIHAK YBHG DATUK/TUAN/PUAN/ENCIKSUDI MENGHADIRKAN DIRI KE MAJLIS INI SEKIAN, TERIMA KASIH-

RAMDHAN SUDAH HAMPIR MENINGGALKAN KITA


Assalamualaikum semua....


em.....diam tak diam hari ni dh masuk hari yg ke-17 kita semua berpuasa yer..???

kini giliran aidilfitri sudah hampir tiba..

dan ramadhan pula yg pergi meninggalkan kita...rasa sedih pulak...

mungkin ramai yg gembira untuk menyambut lebaran tak lama lagi...

elle sendiri tak ketinggalan...hahha

Tapi adakah kita semua terfikir...

pada ramadhan yang akan datang adakah kita masih berpeluang bertemu dgnnya lagi...??

Harap2 kita masih berpeluang.... : ))

Bulan ramadhan adalah bulan yg di muliakan ALLAH SWT ..

ALLAH memberi bulan ramadhan untuk kita semua supaya umat2nya melakukan ibadah sebanyak2 mungkin untuk mendapatkan pahala....

Kita berpuasa bukan sahaja perlu menahan lapar dan dahaga...

Kita juga harus menahan nafsu dan amarah kita...

jgn terlalu mengikutkan perasaan...

Contohnya skg nie...sudah hampir tiba dgn lebaran/aidilfitri..

mesti ramai yg sibuk berbelanja utk menyambut aidilfiri yg akan dtg..

tp tak perlulah kita berbelanja sampai duit dlm simpanan bank pun habis kering....

hehhehehhehe...

jangan terlalu boros..

cukuplaa sekadar ala kadar saja...


Dah jadi ustazah pulak rasanya...

hahaha...

tulaa serbe sikit elle nk post pasal ramadhan...

tak tahu laa nk membebel panjang2 nie..

hihihihi...


Marilaa kita semua bersama2 mengambil iktibar dari bulan ramadhan nie yer..

Jangan lupe kumpul harta banyak2 utk kita bwk pulang ke ''SANA'' nanty...

selagi kita mampu beribadah laa kita..

jangan pikirkn dunia jer...

Dunia ni hanya singgahan jap jer..

Di''SANA'' nanty kita akan kekal....


SELAMAT BERPUASA SEMUA....!!!

07 September 2009

PERCUBAAN~

HAI..
ASSALAMUALAIKUM BUAT SEMUA..
TAK KIRA PADA FOLLOWER ATAUPUN BUKAN..
HEHHEHEHEH....
BLOG NIE BARU SAJER DI CREATE TADI OLEH ABG ANGKAT ELLE SENDIRI
(AERIL),THANKZ CREATOR..!!!!
SIAN DIER... BANYAK KALI BENGANG DGN INTERNET MLM NIE...
HUHUHU... BUAT SUSAH2 JER... HAHHA...
ACTUALLY ELLE BELUM TAHU SANGAT UTK MENGENDALIKAN BLOG..
NIE PUN BARU CUBA2...
HARAP2 BLOG NIE DAPAT DITERIMA UMUM...
HAHHAA...
KALO SUDI FOLLOW LAA BLOG NIE YER...
WELCOME TO THE ~ELLE~ ZONE..!!!